• Elitéa - villas in Wezembeek-Oppem
  • Elitéa - villas in Wezembeek-Oppem
  • Elitéa - villas in Wezembeek-Oppem
Nieuw
  • Villa3
    vanaf € 1.145.000
Bekijk beschikbaarheid

Een UNIEK project in Wezembeek-Oppem!

Het project bevindt zich in de residentiële wijk nabij het Heilig Hart College (Tervuren) in Wezembeek-Oppem, een rustige en gastvrije gemeente aan de rand van Brussel. Wezembeek-Oppem, gelegen in de oostelijke rand van de hoofdstad, staat bekend om zijn groene omgeving en uitzonderlijke levenskwaliteit.

Dit project, bestaande uit vijf elegante huizen, biedt een ideale kans voor degenen die zich willen vestigen in een gemeente die zowel rust als nabijheid van stedelijke voorzieningen biedt. Deze verkaveling, met zijn groene ruimtes en rustige straten, is een waar toevluchtsoord.

In de buurt vindt u verschillende buslijnen en het metrostation Stockel, wat het reizen naar Brussel vergemakkelijkt. Hoofdwegen en de Brusselse Ring zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor reizen met de auto snel en handig is.

De wijk biedt tal van voorzieningen, met supermarkten, bakkerijen, apotheken en gerenommeerde scholen op slechts enkele minuten afstand. U kunt ook genieten van de omliggende parken en sportcentra. Het nabijgelegen Woluwe Shopping Center biedt een breed scala aan winkels en diensten.

Dit project combineert de rust van een woonwijk met het gemak van alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Een UNIEK project in Wezembeek-Oppem!

Overzicht project

Overige panden

Overige panden Slpk. Opp. Terras Prijs
Villa – Villa lot 1 3 270 m² 27 m² € 1.155.000
Villa – Villa lot 2 3 270 m² 27 m² € 1.155.000
Villa – Villa lot 3 3 270 m² 27 m² € 1.155.000
Villa – Villa lot 4 3 270 m² 27 m² in optie
Villa – Villa lot 5 3 270 m² 27 m² in optie